Wenkbrauw transplantatie

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gezicht. Aantrekkelijke wenkbrauwen geven bij vrouwen een verzorgde uitstraling. Maar door littekens of door veelvuldig epileren van de wenkbrauw kan het voorkomen dat de vorm van de wenkbrauw verandert. Soms komt het voor dat zelfs de hele wenkbrauw verdwenen is.

Voor

€ 1999,-

5/5

Al meer dan 18.000 patiënten

Wenkbrauw transplantatie

Wenkbrauwtransplantatie pakket

Bij de wenkbrauwtransplantatie behandelen we bij Hairtravelistanbul alleen met de DHI methode. In het pakket zit wederom;

✔ Maximum aantal grafts
✔ Transfer van en naar hotel, ziekenhuis en vliegveld
✔ PRP + bloedanalyse
✔ 3 nachten, 5⭐ Hotel (incl ontbijt)
✔ Medicatie
✔ Shampoo & Lotion
✔ Garantie op resultaat
✔ Zeer ervaren specialisten
✔ 24/7 service 

Wenkbrauw transplantatie

Wenkbrauwen laten groeien

Als je hier last van hebt kan dit veel ongemakken geven. Elke dag kun je in de weer zijn om toch maar een zo mooi mogelijke wenkbrauw te krijgen. Met een potlood of permanente make-up wordt de illusie van een wenkbrauw gemaakt.

Blijvende oplossing: wenkbrauwtransplantatie
Helaas biedt alleen een wenkbrauwtransplantatie een blijvende oplossing. Onze specialisten kunnen uw wenkbrauwen herstellen en zo weer een natuurlijke uitstraling terug te krijgen.

Wenkbrauw transplantatie

Wenkbrauwen laten groeien?

Net als bij een haartransplantatie worden bij een wenkbrauwtransplantatie de haren uit de haarkrans gehaald. Bij het reconstrueren van je wenkbrauwen worden alleen de enkele haarwortelgroepjes gebruikt. Door deze haren te gebruiken wordt je vorm van de wenkbrauwen zo natuurlijk en mooi mogelijk. Het is hierbij van belang hoe de arts de kanaaltjes maakt waarin de haarwortels worden geïmplanteerd. De schuinte van de kanaaltjes bepaalt immers de groeirichting van je wenkbrauwen.

Wenkbrauw transplantatie

Wenkbrauwtransplantatie kosten

De kosten voor wenkbrauwtransplantatie is €1499. Deze kosten dekken wederom twee nacht verblijf in een hotel in Istanbul, Turkije. De wenkbrauwtransplantatie wordt middels DHI methode aangebracht. Daarnaast krijg je medicatie en allerlei andere belangrijke middelen om een succesvol mogelijk wenkbrauwtransplantatie operatie te verlopen!

Begin uw transformatie vandaag

Neem de eerste stap naar een vollere, gezondere haardos. Ons team van specialisten staat klaar om u te begeleiden op deze reis.
×

Hallo!

Klik op één van de contacten hieronder

× How can I help you?