Micro FUE Saffier Multi

€ 2250,-

5/5

Al meer dan 18.000 patiënten

Micro FUE Saffier Multi

Micro FUE Haartransplantatie pakket

De Micro FUE Saffier Multi haartransplantatie wordt uitgevoerd door een specialist die al minimaal 10 jaar in het vak zit. In het pakket zit wederom;

✔ Maximum aantal grafts
✔ Transfer van en naar hotel, ziekenhuis en vliegveld
✔ PRP + bloedanalyse
✔ 3 nachten, 5⭐ Hotel (incl ontbijt)
✔ Medicatie
✔ Shampoo & Lotion
✔ Garantie op resultaat
✔ Zeer ervaren specialisten
✔ 24/7 service 

Micro FUE Saffier Multi

Micro FUE Saffier Multi

Saffier is een type boortje die wordt gebruikt tijdens een haartransplantatie bij Hairtravelistanbul. Een haartransplantatie is uiteraard maatwerk en per situatie verschillend. De grootte van het Saffierboortje waar het nieuwe kanaaltje mee wordt geboord is afhankelijk van de grootte van de haarzakjes die geplaatst zullen gaan worden. Uiteraard zal er door de specialist op multi grafts geselecteerd worden, multi grafts zijn haarzakjes waar meerdere haartjes uit groeien en deze geven meer dikte en dichtheid. De team van Hairtravelistanbul zijn zeer kundig en getraind om het hoogste haalbare aantal multi grafts uit het donor te verwijderen. Hoe meer haren we kunnen verplaatsen hoe beter de dichtheid.

FUE Saffier is geen haartransplantatie techniek maar het zegt iets over het type boormateriaal dat gebruikt wordt tijdens de haartransplantatie. Het succes van een haartransplantatie wordt uiteindelijk bepaald door de kundigheid van de specialist en zijn team. Door onze meer dan 18 jaar ervaring is de expertise groot en zullen we altijd op zoek gaan naar de haartransplantatie methode die het beste bij uw situatie past.
De FUE Saffier boortjes worden bij Hairtravelistanbul al sinds 2017 toegepast naast de normale FUE boortjes. De resultaten met het FUE saffier boortje overstijgen die van de gewone FUE boortje (staal). Met de FUE Saffier kunnen er meer grafst per cm2 worden geïmplanteerd en er is een sneller herstel van de huid. Dat is dan ook de reden dat Hairtravelistanbul is overgestapt naar FUE Saffier boortjes.

Micro FUE Saffier Multi

Saffier Boortjes

Er wordt bij Hairtravelistanbul gewerkt met verschillende afmetingen Saffier boortjes, de afmeting van het Saffier boortje is afhankelijk van de grootte van uw haarzakjes. Het gebruik van Saffier boortjes zorgt voor een betere dichtheid omdat er dichter op elkaar geplaatst kan worden. Ook is de kans om tussen bestaande haren te kunnen werken groter door de vorm van het saffieren boortje. Een FUE saffier boortje heeft de vorm van een ruitvormige platte punt en is harder waardoor deze minder weefselschade aanbrengt ten opzichte van het normale FUE boortje van chirurgisch staal dat een ronde vorm heeft. In plaats van ronde gaatjes maakt de Saffier kleine incisies waardoor er een maximale dichtheid bereikt kan worden.


Met een klein scherp boortje is schade aanbrengen haast niet mogelijk, wij zullen overigens nooit haarzakjes tussen bestaande haren plaatsen als daar geen ruimte voor is en daarmee de kans lopen op het beschadigen van de bestaande haarzakjes. Niet enkel het materiaal maar ook de afmeting van het boortje en de deskundigheid van de specialist bepaald het tevredenheidsgehalte van het uiteindelijke haartransplantatie resultaat.
Wij hebben in onze kliniek iedere 3 maanden strenge controle op hygiëne en materialen, uiteraard wordt er uitsluitend steriel gewerkt en met nieuwe scherpe boortjes.

Begin uw transformatie vandaag

Neem de eerste stap naar een vollere, gezondere haardos. Ons team van specialisten staat klaar om u te begeleiden op deze reis.
×

Hallo!

Klik op één van de contacten hieronder

× Hoe kan ik je helpen?