Baardtransplantatie

Je denkt er misschien niet direct aan, maar een haartransplantatie voor je baard of snor is zeker mogelijk. Er kunnen diverse redenen zijn waarom een baardtransplantatie of snortransplantatie gewenst is. Niet iedere man is gezegend met een volle baard. Dit kan genetische aanleg zijn, maar ook door littekens kan baardgroei ontbreken. In enkele gevallen ontbreekt baardgroei zelfs volledig. Een baardtransplantatie biedt in deze gevallen uitkomst.

Voor

€ 2499,-

5/5

Al meer dan 18.000 patiënten

Baardtransplantatie

Baard transplantatie pakket

Baardtransplantatie voeren wij bij Hairtravelistanbul alleen uit met de DHI methode. In het pakket zit wederom:

✔ Maximum aantal grafts
✔ Transfer van en naar hotel, ziekenhuis en vliegveld
✔ PRP + bloedanalyse
✔ 3 nachten, 5⭐ Hotel (incl ontbijt)
✔ Medicatie
✔ Shampoo & Lotion
✔ Garantie op resultaat
✔ Zeer ervaren specialisten
✔ 24/7 service 

Baardtransplantatie

Hoe verloopt een baard transplantatie?

 In principe verloopt een baard- of snortransplantatie hetzelfde als een transplantatie op de hoofdhuid. Baardhaar ziet er vaak net iets anders uit dan je normale hoofdhaar. De specialist zoekt bij het uitkiezen van zogenaamde micro grafts dan ook naar hoofd- of baardhaar dat qua structuur en kleur de rest van de baard het dichts benadert. Verder wordt gelet op de groeirichting zodat de baard er uiteindelijk zo natuurlijk mogelijk uit komt te zien.

Baardtransplantatie

De FUE baardtransplantatie

Vandaag de dag is FUE (Follicular Unit Extraction) een van de meest uitgevoerde behandelingen. De grafts worden één voor één uit het donorgebied gehaald, zodat er geen strip met huid verwijderd hoeft te worden. Dit maakt deze methode zeer geschikt voor een haartransplantatie in het gelaat.

Voor wie is een baardtransplantatie geschikt?

Een baardtransplantatie is in principe geschikt voor iedere man die van nature weinig, een onregelmatige of geen baard of snorgroei heeft. Wel moet er een mogelijkheid zijn om grafts vanuit vollere plekken in de baard of op het hoofd te collecteren.

Baardtransplantatie

Baardtransplantatie kosten Turkije

De kosten voor een baardinplantatie in Turkije bij HairtravelIstanbul zijn €1999. In de prijs zit natuurlijk ook de verblijfkosten (twee nachten hotel) inbegrepen. Daarnaast biedt HairtravelIstanbul maximum aantal grafts, gratis nacontroles en dergelijke. De baardtransplantatie wordt middels de DHI methode aangebracht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze tarieven voor baardtransplantatie!

Baardtransplantatie

Baardtransplantatie voor en na

Het herstelproces bij een baard of snortransplantatie duurt ongeveer drie maanden. Wij adviseren om altijd goed te rusten, gezien een baardtransplantatie een medische ingreep is. 

Bij HairtravelIstanbul voeren we vaak baard of snortransplantaties uit. Op de afbeelding hier rechts is het resultaat van de baardtransplantatie zichtbaar.

 

Benieuwd naar andere voorbeelden van haartransplantatie voor en na? Bekijk dan de overige voor en na foto’s!

Begin uw transformatie vandaag

Neem de eerste stap naar een vollere, gezondere haardos. Ons team van specialisten staat klaar om u te begeleiden op deze reis.
×

Hallo!

Klik op één van de contacten hieronder

× How can I help you?