DHI Haartransplantatie

 

De Direct Hair Implantation (DHI) methode is een andere variant van de FUE techniek. In dit proces is het verwijderen van de donorharen hetzelfde als bij de FUE techniek. Het verschil met de FUE techniek is tijdens de transplantatie fase. Bij de DHI methode wordt een pen genaamd Choi Implanter gebruikt tijdens het implanteren van de donorharen. Het meest populaire aspect van de DHI methode is dat het niet nodig is het ontvangstgebied te scheren. Daardoor is het een procedure waaraan niet alleen mannen, maar ook vrouwen de voorkeur geven.

Bij DHI haartransplantatie wordt het verwijderen van de haarwortels en verplaatsen naar het probleemgebied tegelijkertijd uitgevoerd en daarom kunnen de grafts in een kortere tijd worden geïmplanteerd. Er wordt niet gesneden in de huid, er treden geen weefselschade en bloedingen op, door deze redenen is de hersteltijd korter. De DHI techniek, die zonder pijn en litteken kan worden uitgevoerd, geeft goede resultaten indien toegepast door de juiste specialist.

De behandeling duurt langer in vergelijking met de FUE techniek, omdat de haarzakjes één voor één verplaatst worden. Er wordt voor deze methode veel nauwkeurigheid vereist en de gebruikte pennen kunnen maar 1 keer gebruikt worden. Hierdoor ligt ook de prijs van de DHI haartransplantatie hoger t.a.v. de FUE methode.