DHI Haartransplantatie

Als je op zoek bent naar een natuurlijk ogende haartransplantatie met langdurige resultaten, dan is DHI wellicht de juiste keuze. Dit type haartransplantatie wordt uitgevoerd met een unieke techniek die schade aan de follikels minimaliseert en de groei maximaliseert.

Voor

€ 2499,-

5/5

Al meer dan 18.000 patiënten

DHI Haartransplantatie

DHI haartransplantatie kosten

De kosten voor een DHI haartransplantatie is iets
duurder in vergelijking tot de FUE SAFFIER
methode. Bij het gebruik van de DHI
haartransplantatie methode wordt er zeer kundig specialisme gevraagd.

✔ Maximum aantal grafts
✔ Transfer van en naar hotel, ziekenhuis en vliegveld
✔ PRP + bloedanalyse
✔ 3 nachten, 5⭐ Hotel (incl ontbijt)
✔ Medicatie
✔ Shampoo & Lotion
✔ Garantie op resultaat
✔ Zeer ervaren specialisten
✔ 24/7 service 

DHI Haartransplantatie

Wat is DHI Haartransplantatie?

De Direct Hair Implantation (DHI) methode is een andere variant van de FUE techniek. In dit proces is het verwijderen van de donorharen hetzelfde als bij de FUE techniek. Het verschil met de FUE techniek is tijdens de transplantatie fase. Bij de DHI methode wordt een pen genaamd Choi Implanter gebruikt tijdens het implanteren van de donorharen. Het meest populaire aspect van de DHI methode is dat het niet nodig is het ontvangstgebied te scheren. Daardoor is het een procedure waaraan niet alleen mannen, maar ook vrouwen de voorkeur geven.

Bij DHI haartransplantatie wordt het verwijderen van de haarwortels en verplaatsen naar het probleemgebied tegelijkertijd uitgevoerd en daarom kunnen de grafts in een kortere tijd worden geïmplanteerd.

Er wordt niet gesneden in de huid, er treden geen weefselschade en bloedingen op, door deze redenen is de hersteltijd korter. De DHI techniek, die zonder pijn en litteken kan worden uitgevoerd, geeft goede resultaten indien toegepast door de juiste specialist.

De behandeling duurt langer in vergelijking met de FUE techniek, omdat de haarzakjes één voor één verplaatst worden. Er wordt voor deze methode veel nauwkeurigheid vereist en de gebruikte pennen kunnen maar 1 keer gebruikt worden. Hierdoor ligt ook de prijs van de DHI haartransplantatie hoger t.a.v. de FUE methode.

DHI Haartransplantatie

DHI Haartransplantatie Turkije

De DHI haartransplantatie wordt in ons kliniek in Istanbul, Turkije verzorgd. Met een gespecialiseerd team en meer dan 18.000 operaties worden onze patiënten voorziend van een foutloze haartransplantatie!

DHI Haartransplantie methode is een bekende operatie in Turkije. De voornaamste reden om te kiezen voor een haartransplantatie in Turkije is enerzijds omdat de kosten daar lager zijn en anderzijds veel vraag naar is. Patiënten uit verschillende landen en continenten komen naar Istanbul voor hun haartransplantatie.

Enkele andere voordelen van DHI haartransplantatie in Turkije zijn:
– De goede kwaliteit die wordt aangeboden in ons kliniek.
– De omvang van de operatie: De haarklinieken in Nederland. kunnen maar vaak in een dagbehandeling circa 1.500-2.500 grafts inplanteren. Dit aantal ligt hoger bij Hair Travel Istanbul.
– De brede ervaring van de haarspecialisten.

DHI Haartransplantatie

Genezingsproces DHI haarimplantatie

Het haartransplantatieproces met de DHI-methode vereist geen incisie. Hierdoor ontstaat er geen lineair effect zoals bij het stalen lemmet van de FUE methode wel het geval is. Ook veroorzaakt het geen ronde littekens in de gebieden waar het haar wordt geëxtraheerd, vooral als de extractiepunten te dicht bij elkaar liggen, zoals bij het FUE-proces. Tijdens de DHI worden de haarextracties goed verdeeld. 

Er is geen herstelperiode nodig en in deze gevallen kan de patiënt binnen dezelfde dag terugkeren naar zijn/haar normale routine. We adviseren om zeker je rust te nemen en goed te luisteren naar je lichaam!

Begin uw transformatie vandaag

Neem de eerste stap naar een vollere, gezondere haardos. Ons team van specialisten staat klaar om u te begeleiden op deze reis.
×

Hallo!

Klik op één van de contacten hieronder

× How can I help you?