Alles over haartransplantie bij Hair Travel Istanbul

Wat is een haartransplantatie?

Een haartransplantatie of haar implantatie is een medische ingreep, die een blijvende oplossing biedt voor haaruitval. Het is simpelweg het verplaatsen van haarzakjes uit de haarkrans naar het gewenste ontvangstgebied.

Deze haarzakjes worden uit dit gebied gehaald omdat de haren die hier groeien immuun zijn tegen haaruitval. Zelf als iemand helemaal kaal wordt, blijft er altijd een haarkrans behouden.
Deze haarkrans maakt deel uit van de permanente lichaamsbeharing. De haarzakjes uit deze haarkrans zijn immuun tegen het hormoon dihydrotestosteron (DHT). Dit hormoon zorgt er bij mannelijke kaalheid voor dat haarzakjes vroegtijdig afsterven. Dit is de reden dat haren langzaam verdwijnen op het hoofd als men ouder wordt.

Haartransplantatie met behulp van FUE methode

Dit is de reden waardoor wij kunnen garanderen dat het getransplanteerde haar levenslang blijft groeien. Wanneer het mogelijk is om een haartransplantatie uit te voeren, is het voor mensen met haaruitval een prachtige, natuurlijke oplossing. De meest toegepaste techniek wereldwijd voor haartransplantatie is de FUE methode. Deze methode blijft terrein winnen van de oudere FUT methode

Het verschil tussen beiden is de manier van uithalen van de grafts (groepjes haarzakjes) vanuit het donorgebied (de achterzijde van het hoofd). Bij FUT wordt daarvoor een strip huid verwijderd. Bij FUE worden de grafts één voor één geoogst. Dit verschil heeft ervoor gezorgd dat het herstel bij een FUE behandeling sneller en beter verloopt. Daardoor is haartransplantatie een toegankelijke ingreep geworden voor het behandelen van haaruitval.

Naast hoofdhaartransplantaties is de methode ook toe te passen voor baard- en wenkbrauwtransplantatie.

Hoeveel kost een haartransplantatie?

De haarimplanten bij Hair Travel Istanbul kost €1999. In de prijs is een gratis consult inbegrepen. Daarnaast wordt volgens de laatste technologie: de Micro FUE Multi haartransplantatie methode uitgevoerd. Een luxe verblijf van twee nachten in een hotel wordt wederom ook gedekt met ons aanbod!

Neem nu contact met ons op en maak gebruik van de gratis consult!

Waarom haarimplantatie Turkije?

In Turkije is haarimplantatie geen nieuwe procedure. De laatste jaren is het echter steeds populairder geworden, met naar schatting 15.000 operaties per jaar. De meeste van deze ingrepen worden uitgevoerd bij mannen, hoewel een klein aantal vrouwen de behandeling ook ondergaat.
 
De belangrijkste reden voor de populariteit van haarimplantatie in Turkije zijn de relatief lage kosten van de procedure. Bovendien zorgt de nieuwe technologie die in Turkije wordt gebruikt voor een natuurlijker ogend resultaat.
 
Haarimplantatie is een veilige en effectieve manier om de haargroei te herstellen. Met de nieuwe technologie die in Turkije beschikbaar is, kan je natuurlijk uitziend resultaat bereiken!
 
Voor het overzicht met veelgestelde vragen verwijzen we graag door naar ons kennisbank