Hairtravelistanbul blog

Een haarimplantatie behandeling is voor veel mensen de ideale oplossing tegen kaalheid. Hoe zit het dan met haarimplantatie in Turkije? Het is tegenwoordig volledig normaal om een haartransplantatie te doen. Turkije is het grootste haartransplantatie land
ter wereld!

Dagelijks vliegen honderden mensen van over de hele wereld naar Turkije voor een haarimplantatie behandeling. Dit heeft twee belangrijke redenen. De eerste reden is de lage haartransplantatie tarieven die in Turkije gelden. De tweede reden is De goede kwaliteit en daardoor de optimale haartransplantatie resultaten.

Hoe is haarimplantatie in Turkije zo populair geworden?

Turkije is al langer dan 15 jaar een land waar veel mensen naartoe gaan voor cosmetische ingrepen. Voorheen was dit land onder andere erg populair voor onder andere het laseren van de ogen en voor cosmetische tandheelkunde. De prijzen van deze behandelingen in Nederland zijn vaak ongeveer 2 keer zo hoog! Door te kiezen voor een behandeling in Turkije, kan dus eenvoudig veel geld worden bespaard. De kwaliteit van de verschillende klinieken in Turkije is bovendien over het algemeen erg goed. U kunt dus al langer dan 15 jaar naar Istanbul voor kwalitatief hoogstaande behandelingen, tegen lage prijzen.

Ongeveer 13 jaar geleden werden de eerste FUE haarimplantaties in Turkije uitgevoerd. Al snel hebben verschillende haarklinieken zich in deze behandeling gespecialiseerd, waaronder Haartransplantatie. De FUE haartransplantatie behandeling kent namelijk een aantal interessante voordelen ten opzichte van de FUT haartransplantatie behandeling.

Bij de FUT haartransplantatie blijft namelijk altijd een groot litteken achter. Dit is niet het geval bij de FUE haartransplantatie, waar de grafts één voor één uit de eeuwige haarkrans worden verwijderd.

Wat kost haarimplantatie in Turkije?

Om een goede vergelijking te maken, zullen we de haarimplantatie kosten in Turkije vergelijken met de haarimplantatie kosten in Nederland voor een behandeling van 4000 – 5000 grafts. Nederlandse klinieken kunnen dit aantal grafts vaak niet in een dagbehandeling transplanteren. De kosten voor 3000 grafts liggen gemiddeld echter tussen de €6.500 en €10.000. Maar wat kost haarimplantatie in Turkije bij Hairtravelistanbul voor 4000/5000 grafts? De kosten voor een haarimplantatie behandeling bij Hairtravelistanbul zijn 3 keer goedkoper dan bij de Nederlandse klinieken. U bespaart dan €4.500 tot soms meer dan €7.500 op een haarimplantatie behandeling.

Kiest u ook voor haarimplantatie in Turkije bij de beste haarkliniek, Hairtravelistanbul?

Bent u na het lezen van de pagina over ‘haarimplantatie in Turkije’ overtuigd dat u voor een haartransplantatie in Turkije bij Hairtravelistanbul moet zijn? Er zijn verschillende manieren om te bepalen hoeveel grafts er nodig zijn voor een optimaal eindresultaat. Neem via het contactformulier contact op voor een consult. Tot snel

Meer voor ontdekkingsreiziger

×

Hallo!

Klik op één van de contacten hieronder

× How can I help you?