Reviews

Haartransplantatie

★★★★★
Heb in April 2021 haartransplantatie laten doen via hairtravelistanbul . Wat een super organisatie alles perfect geregeld op het vliegveld stond er iemand te wachten . En vanaf dat moment wordt alles geregeld . Taxi’s naar hotel en naar de clinic . Ook in de clinic gaat alles heel relaxt en wordt je super behandeld . Al met al een geweldige ervaring. En het resultaat is fantastisch zo blij mee . Kan het iedereen aan raden om je haartransplantatie te boeken met hairtravelistanbul .
- David otten

Goede service & en mooi resultaat

★★★★★
Goede service, alles is top geregeld. En heel blij met het resultaat! Zodra ik mensen vertel dat ik een haartransplantatie heb gedaan, vragen vaak mensen waar ik dat heb gedaan.Heb al meerdere mensen doorverwezen.
- Arjan

Resultaat 9 maanden

★★★★☆
In het begin vond ik het allemaal spannend, ik twijfelde om een haarinplantatie te gaan doen. Mijn probleem was dat ik onzeker was over mijn haarlijn voor en lege plekken in het midden van mijn hoofd. Daarnaast was ik ook erg onzeker over mijn baard, ik vond het altijd mooi om te zien bij andere hoe mooi hun volle baard eruit zag. Ik heb meteen ook na mijn haarinplantatie, een baardinplantatie gedaan. We zijn. Nu 9 maanden verder, en het is ongelofelik wat voor resultaat nu al te zien is, we zijn nog niet eens op de eindresultaat want dat is pas 14 maanden. Maar ik ben nu al super te vreden met het resultaat. Wie me wilt zien hoe ik eerst was dan hoor ik het graag. Stuur gerus een bericht terug.
- Khalid

Top service

★★★★★
Op mijn 19e begon ik al langzaam mijn haren te verliezen. Dit stoorde mij erg, deels door mijn leeftijd en deels doordat ik lange haren had. Op mijn 23/24e leeftijd waren mijn haren bij de kruin bijna geheel weg en en had ik erge inhammen. Op dat moment had ik besloten om volledig kaal te gaan en het erbij te laten. Naarmate de tijd miste ik wel mijn haren en besloot om bij verschillende klinieken langs te gaan. Bij hairtravelinstanbul voelde het gelijk goed en qua prijs ook de beste in zijn categorie. Hierbij werd goed geluisterd naar mijn wensen en gekeken naar mijn inhammen en kruin om te bepalen wat de beste resultaat zou zijn. Doordat alles goed aanvoelde heb ik gelijk een afspraak gemaakt om te vertrekken naar Istanbul. Eenmaal aangekomen op het vliegveld werd ik ontvangen door een privechaffeur die me naar de kliniek heeft gebracht. Hierbij heb ik weer met de arts mijn wensen besproken om misverstanden te voorkomen. Enige minpunt was dat de arts gebrekkig Engels praatte maar toch wist de arts precies wat mijn wensen waren. De operatie verliep vlekkeloos en artsen gingen zorgvuldig te werk. Ik kreeg paar verdovingen waardoor ik nauwelijks pijn heb geleden. Na afloop werd ik weer opgehaald door mijn privechaffeur die mij naar de hotel bracht. Twee dagen werd ik weer opgehaald en naar de kliniek gebracht om de verband eraf te halen en mijn nieuwe haren te wassen. Hierbij werd goed uitgelegd in het Engels hoe ik mijn haren moest wassen en verzorgen voor de komende 2 maanden. Eenmaal thuis aangekomen heb ik bijna dagelijks contact gehad met Seyfi om mijn progressie in de gaten te houden. Met vragen kon ik altijd Seyfi bellen of appen. We zijn nu 12 maanden verder en ik heb weer bos haar. Ik ben zeer tevreden met de service van Seyfi en hairtravelistanbul. Van de communicatie tot transfer tot de nazorg. Alles verliep zonder problemen. Nogmaals bedankt hairtravelistanbul
- Muhammad

Heel goed

★★★★★
5 sterren review. Test pagina
- Marijn test

Super service en laagdrempelig

★★★★★
In 2021 ben ik via mijn kapper in contact gekomen met Hair Travel Istanbul. Op professionele wijze heeft Hair Travel Istanbul al mijn vragen op voorhand al kunnen beantwoorden. Dit ging gemakkelijk en laagdrempelig, doordat mijn contactpersoon in direct contact stond met de professionals in Istanbul. De reis zelf was tot in de puntjes verzorgd. Ik vloog met een groepje mensen heen, waar op het vliegveld direct een privé taxibusje op ons stond te wachten. Het hotel was super geregeld, en zo te zien waren wij ook niet de enige mensen die voor een haartransplantatie in het hotel verbleven. Het transplanteren ging sneller dan zelf verwacht, en deed geen pijn. In totaal zijn er 3.500 hair grafts getransplanteerd. De dokter die de transplantatie uitgevoerd heeft, kwam de dag daarna nog even bij ons in het hotel kijken of alles volgens plan verliep. De daarop volgende dag hebben we uitleg gekregen over nazorg en zijn we teruggevlogen naar huis. Na ongeveer 6 maanden waren alle grafts uitgekomen. Vandaag, bijna anderhalf jaar na de transplantatie, kan ik met alle tevredenheid zeggen dat ik weer een volle bos haar heb, hoewel het natuurlijk nog even duurt totdat alles mooi op lengte is. Met zo'n goede prijs/kwaliteit verhouding en zulke goede service kan ik dit alleen maar aanbevelen aan andere mensen
- Tess