Tarieven

Kennisbank

Hieronder kunt u de meest gestelde vragen vinden. Zijn er vragen die niet in de kennisbank staan, dan kunt u een e-mail sturen naar info@hairtravelistanbul.com

Tijdens een consult hoort u op al uw vragen een antwoord te krijgen. Alles moet duidelijk voor u zijn. Het begin tot aan 12 maanden later.

Dat hangt er vanaf hoeveel grafts er geïmplanteerd zullen worden,  gemiddeld tussen de 5 en 8 uur.

Bij de gemiddelde persoon is dat ongeveer na 3 maanden.

Na ongeveer 4 weken kunt u een petje/helm dragen.

We adviseren om loszittende en makkelijke kleding te dragen. Op de dag van de behandeling krijgt u een overal aan. Nadat u klaar bent met de behandeling

Dag 1: U wordt opgehaald door één van onze privéchauffeurs van het vliegveld en naar het hotel gebracht. Dag 2: Deze dag vindt de haartransplantatie plaats. Dag 3: Rustdag. Dag 4: Op deze dag wordt uw haren gewassen en wordt u door één van onze privéchauffeurs naar het vliegveld gebracht. (Oftewel 3 nachten)

Haartransplantatie wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Echter is het wel mogelijk om de kosten van een haartransplantatie bij de belastingdienst op te voeren als buitengewone laste. De belastingdienst hanteert wel bepaalde voorwaarden, zoals medische verslagen/ rapportages.

De ene ervaart het net anders dan de ander persoon. Er zijn patiënten die in slaap vallen tijdens de behandeling en sommige hebben wat meer lokale verdoving nodig.

Wij adviseren om 4 weken niet te sporten of naar de sauna te gaan, omdat uw hoofdhuid nog niet is hersteld en gevoelig is voor infecties. 

We adviseren om minimaal 6 dagen vooraf aan de haartransplantatie te stoppen met roken en het drinken van alcohol. Beiden hebben een negatief effect op de wondgenezing en doorbloeding. Is stoppen niet haalbaar, dan vragen wij om 6 dagen na de haartransplantatie niet te roken en alcohol te drinken.