Behandelingen

Micro Fue Multi Haartransplantatie

De Micro FUE Multi haartransplantatie is de nieuwste techniek van Hairtravelistanbul. Micro staat voor de smalle diameter van de punch die insnijd in het huid, waardoor de grafts makkelijker worden verwijderd uit het donorgebied. FUE staat voor ‘Follicular Unit Extraction’) de Multi staat voor meerdere haartjes aan een graft, oftewel multi-grafts. Bij hairtravelistanbul richten we ons op de multi-grafts, waardoor we meer haartjes generen, meer grafts verwijderen, zodat u een vollere en natuurlijke look krijgt.

DHI (Direct Hair Implantation)

Bij de DHI techniek wordt er gebruik gemaakt van een speciaal implantatie instrument, de DHI implanter. DHI is een type FUE haartransplantatie methode waarbij ook Grafts uit de donorgebied worden verwijderd. Het belangrijkste verschil is de manier waarop het graft wordt geïmplanteerd.

Met dit apparaat wordt de grafts direct geïmplanteerd, zonder vooraf gemaakte kanalen of incisies. Dus de stap van het openen van kanalen, zoals bij de FUE wordt overgeslagen. Bij deze behandeling hoeft u niet uw haren te scheren, waar de grafts geïmplanteerd worden. Het voordeel van de DHI methode is dat er bijna geen sprake is van bloeding, tijdens het transplantatieproces. Het herstel is daarom sneller dan bij de FUE.

BAARD/SNOR Transplantatie

Een volle baard wordt vaak als mannelijk gezien. Het kan voor veel mannen storend zijn dat er weinig baardgroei of helemaal geen baardgroei is, dan is een baardtransplantatie de beste oplossing. De proces bij de baard/snor transplantatie is het zelfde als het hoofd haartransplantatie. Na ongeveer 3 weken zullen de haartjes uitvallen en na ongeveer 3 maanden zullen de geïmplanteerde haartjes groeien. Resultaat zal ongeveer na 6 tot 9 maanden optimaal zijn.

Wenkbrauw transplantatie FUE

De wenkbrauwen van een persoon kunnen een enorm impact hebben op het uiterlijk en het karakter van uw gezicht. Een wenkbrauwtransplantatie biedt een permanente oplossing voor verschillende onderliggende oorzaken. Het kan zijn dat de natuurlijke beharing van de wenkbrauwen gedeeltelijk of volledig ontbreekt. Andere redenen voor haarverlies van de wenkbrauwen zijn brandwonden, een (chronische) ziekte, ongeval of overmatig epileren.

Net als bij een hoofd haartransplantatie bevinden de transplantaten zich aan de achterkant van het hoofd (donorgebied). Een wenkbrauwtransplantatie is een relatief kleine procedure, het vereist deskundigheid om de beste resultaten te verkrijgen. Onze specialist heeft de nodige training en ervaringen. Het kan echter wel tot een jaar duren om de volledige effecten van de wenkbrauwtransplantatie te zien, maar de resultaat zal wel permanent zijn.

Hair Stimulator

Overweegt u een behandeling tegen haaruitval? ‘Hair Stimulator’ is een hair booster. Deze behandeling kan ingezet worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Door middel van micro-injecties vlak onder de hoofdhuid worden uw haarwortels voorzien van een hoog geconcentreerd mengsel van mineralen, vitaminen, aminozuren en hyaluronzuur. Excessieve haaruitval stopt in 70% van de gevallen al na 1-2 behandelingen.

Na 5-6 behandelingen begint u al te merken, dat de kwaliteit van uw haar verbetert. De haarschacht wordt dikker, het haar bereikt een grotere lengte, krijgt meer kleur en breekt minder snel.